Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 iunie 2018

Good vibes only

Lumea, o adevarată incintă nesfârșită în timp, dar îngrădită în spatiu. Lumea, acel loc din care nu poți lipsi, de care depindem, în care suntem ceea ce suntem dar vrem să devenim mai mult. Prin raportarea la lume ne conștientizăm limitele și  potențialul. Ne potrivim ritmul și ne fixam țintele. Unii se ajută de lume să escaladeze, alții se ascund pur și simplu de lume. Unii spun lumii tot, iar alții țin lumea lor în secret. De fapt, cu totii ajutăm lumea să se schimbe în fiecare moment. Fiecare o face în felul lui, dar toții contribuim la aceasta nesfârșită transformare. Ce are lumea mai bun, dacă nu chiar pe noi, cei care o ținem în spate, dar și în suflet?
Să scrii despre lume pare îndrăzneț, pare nesfârșit, pare că încerci să colorezi cu o singură pensulă și într-o singură noapte întreg universul. Dar e de ajuns să colororezi cât mai aprins o singură stea și toate vor urma pe tablou. Cu toții avem un rol în lume, o menire, o misiune, o atribuție, o partitură.
Dacă dorești să realizezi imposibilul, să îți conturezi lumea cât mai frumos, acționează acum pentru că mai târziu poate deveni niciodată. Și când te gândesti că în lumea asta mare tu reprezinți motivul pentru care cineva zâmbește, iar zâmbetele sunt atât de prielnice, pentru că lumea în zâmbete își ține resursa de vise. Ce e cert este că lumea are nevoie de ajutorul tău. Lumea te vrea perfect, dar tu fii original, doar așa o poți ajuta. Și, dacă tot vorbim de perfecțiune, atunci să ne gândim mereu că o lume perfectă ține doar de 3 lucruri: good times, good music, good memories.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu