Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 februarie 2017

5 Reguli pentru o zi perfecta:

O zi perfecta are la baza un tonus perfect!

                        1. Cea mai buna zi are la baza 2 stalpi, 2 piloni: alimentatia potrivita si gandul bun;
       a.      Alimentatia potrivita trebuie sa inceapa obligatoriu cu un pahar de apa la temperatura camerei cu un pic/plic de miere. Apoi un mic dejun / pe zi, adica in fiecare zi hranitor si verde. Eu am o vorba: ziua are culoarea micului dejun. Mie imi place colorat.
Un secret: nu mancati grabiti, sau suparati. Vedeti mancarea sau apa ca pe un medicament primit in DAR. Asa se face trecerea de la alimetatie ca act biologic la actul constient si spiritual. 
      b.      Gandul pozitiv: in orice moment sa ai activat un radar in minte care sa inlocuiasca minus cu plus, “nu pot” cu “pot”. Inca de la prima ora observa lucrurile pozitive. Nu te lauda cu critica, ci cu aprecierile.
                              2. Zambiti, pentru ca mai apoi sa radeti
Rasul e unul din putinele lucruri contagioase care ne atrag. El apropie oamenii si ii binedispune.
A rade e sanatos, ajuta la digestie, pune la lucru muschii, intareste sistemul imunitar, creste nivelul de energie si elimina stresul. Si ce e cel mai important? E gratuit si e mereu la purtator.
                              3. Am o suta de lucri de rezolvat! Vai Vai Vai fata din tramvai
Nu, nu e vorba sa rezolv o fata intr-un tramvai, ci incarcarea exagerata a tabloului cu sarcini si trebuinte creeaza agitatie si stres.  Nici nu e placut sa scrii/citesti aceste 2 cuvinte, dar sa le mai si traiesti. O zi perfecta incepe prin trasarea listei cu lucruri de rezolvat. In fiecare zi trebuie sa fie intre 3 si 5 lucruri majore, apoi 5-10 medii si tot la fel cele mici. Daca nu le notam intr-o agenda sau in alta parte, pentru a le elimina una cate una, ne trezim la ora 17:00 ca nu am realizat nici 20% din sarcinile zilei, dar suntem epuizati de parca am fi realizat 120 %.
                              4. “Lumea = oglinda care iti restituie ceea ce arati”, vorba unui intelept. 
Daca esti trist, morocanos, oglinda iti restituie esecuri, daca esti luminos, iti restituie realizari. Faceti va rog o proba!!!!! Nu ma credeti, ci verificati!!!
Stiati ca un om pozitiv, prin simpla lui aparitie/ prezenta are efect pozitiv asupra a 100 de oameni. Evitati mania, deoarece este o mare consumatoare de energie. 


5. Stresul are moartea lui 
Japonezii lucreaza 72 ore pe saptamana si nu sunt stresati. Balcanicii lucreaza 40-44 ore pe saptamana si se plang de stres. Solutie: rezolva ecuatia celor 2 mari conflicte: conflictul cu munca si conflictul cu timpul. Munca poate fi placuta daca detii controlul activitatii, daca stapanesti clar ce ai de facut. Conflictul cu timpul este un conflict cu tine insuti. Timpul este doar o interpretare a cat am muncit si cat am petrecut cu cei dragi, sau pur si simplu pentru noi. Planul de mai sus, cu agenda chiar ajuta sa avem o zi perfecta si “sa gasim timp pentru timp liber”.


                        Inteleptul spune ca:
Vei avea o zi perfecta daca respecti acesti pasi si vei instala celor din jur un program pozitiv, in tramvai, la birou, la piata. Da, le putem instala un program doar trecand pe langa ei prin vibratia noastra. 

Si tot inteleptul
spune ca la finalul fiecarei zile sa nu rumegi gandurile rele si sa nu reproduci in minte clipele neplacute. Atentie, oamenii cu o imaginatie mai bogata decat altii isi pot face rau singuri prin refacerea unei situatie intamplate, sau posibile si asta duce la cresterea stresului si la atragerea altor esecuri sau momente neplacute in ziua urmatoare. Cu alte cuvinte seara dezbraca-te de haine si de de griji. Culca-te gol golut! Noapte buna Romania!

                        Am si o reteta: pt azi avem – Respiratia luminata
Se ia o gura de aer proaspat, apoi inca un si inca una. Timp de preparare si servire cateva minute. Merge foarte bine dimineata. Se face trecerea de la biologic la spiritual, de la primitiv, la avansat, la rafinat. Se lumineaza respiratia. Cum facem acest lucru: prin insotirea acesteia cu ganduri si sugestii pozitive. Aceasta este diferenta intre respiratia normala, primitiva si respiratia luminata. Aceasta este reteta respiratiei luminate si sa serveste cu atata traire incat sa simtim cum respiram lumina. Pentru prima data vei putea savura si cu restul simturilor, nu doar cu papilele gustative. Expiratia trebuie sa fie mai lunga decat inspiratia, apoi e nevoie de detasare, ascultand tacerea interioara si senzatiile din corp. Putem incheia prin multumirea catre Divinitate pentru ca suntem aici, sanatosi si putem face acest exercitiu plin de energie si apoi hai sus la bord! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu