Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 august 2014

Valuri


In tot ce facem in fiecare zi ne dorim ca in urma noastra sa se faca ceva valuri. E bine sa fim remarcati atat noi, cat si actiunile noastre.

Fiecare zi e o zi in care traversam noi si noi rauri, unele mai agitate, altele mai line, uneori facem valuri, alteori trecem fara ca cineva sa ne fi observat prezenta.

Se spune ca imediat dupa ce ne nastem, timpul incepe sa ne ia inapoi viata. O afirmatie cu mesaj puternic, dar motivant.

Daca la un moment dat toti am lucra intr-o singura echipa, la acelasi proiect, cu aceeasi motivatie puternica, ceea ce ar iesi ar fi pur si simplu divin.

Valorile si calitatile sunt impartite intre noi. Unii inoata mai bine, altii fac valuri mai mari, unii au suficienta rabdare si nu intra in apa, avand convingerea ca vor gasi un pod.

Nici lucrurile simple nu sunt ceea ce par uneori, deoarece se spune ca daca ceea ce ai de facut pare simplu, inseamna ca nu ai aflat inca totul. J

Kenedy afirma ca un drum fara obstacole nu duce nicaieri. Fiind sezon de vacante si de timp liber hai sa ne luam in bagaj doza de curaj, dorinta, emotie, imprejurul nostru prietenii adevarati si sa traim remarcabil.

Confucius spunea ca: “nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut ceva remarcabil”.
- sursa foto: jokes24.com
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu