Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 mai 2014

Imagini si iar imagini
Ne tot întrebam de ce unii dintre noi postează pe Facebook o poza mai frumoasa decat alta din stațiuni turistice diferite la intervale scurte de timp. Oamenii calatoresc chiar atat de mult? Au timp? Daca au timp liber, de unde au bani? :)
Răspunsul vine din setea de a vizita de fiecare data locuri noi.
Pare banal dar la un calcul simplu dacă ne propunem să facem 2 ieșiri pe lună înseamnă să vizităm peste 60 de stațiuni și locuri noi în 3 ani.
Hai să aruncăm o privire: România are 33 stațiuni balneare, 11 stațiuni pe litoral, 40 de mănăstiri ctitorite de Ștefan cel Mare, una mai valoroasă ca alta, 10 saline, peșteri peste o mie

Există cu adevărat peisaje de vis, desenate parcă de mari artiști ai lumii pentru noi. Tot ce avem de făcut este să ne bucurăm de ele.
În restul timpului ne putem bucura de Raiul verde din centrul Orașului nostru - Grădina Palas, unde copiii aleargă în siguranță, iarba crește ca după mâna celui mai iscusit grădinar, iar specii de flori și arbuști de care nici nu știam că există își leagănă mândre bobocii în fața aparatelor noastre foto.


Avem atât de multe de văzut!!! Apropo tu câte stațiuni zici că ai vizitat în ultimii 3 ani?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu