Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 aprilie 2014

Tu cum ai conduce un post de radioDacă ascultăm radio, înseamnă că suntem la zi cu muzica, știrile și mondenitățile lumii.
Cum ar fi dacă am avea ocazia la un moment dat să facem parte din lumea nevăzută, dar auzită a radio-ului.

Cum ai face tu un slogan postului de radio? hai să zic cum aș face eu:

Radio 21: La matinal sunt cei 4 bine cunoscuți și simpatici prezentatori care te binedispun dimineața:  
"Cei 4 care au speriat 21" și de aici o întreagă campanie cu glumițe, farse și activități pe care le fac ei în fiecare zi;  sau
"4 la început de 21" , aici 21 privit atent poate înlocui cuvântul "ZI"

***

Radio ZU: Morning Zu cu Buzdu si Morar, putem lua ca mascotă o văcuță adevărată pe care sa o plimbe din oraș în oraș, vizibila pe treceri de pietoni, în mall-uri, pe platouri de filmare, chiar în diverse defilări de modă, poate chiar într-un club. Sloganul ar fi: "Moooooooorning Zuuuu  "
De ce vacuta? Pentru ca este neconventional si pentru ca ar deveni o rasfatata si o cocheta. Premii zilnice pentru ascultatori? Cutii de lape Zuzu, normal.

***

Deskiss FM (deschis fm):
Un radio deschis e un radio ascultat, e un radio cu fani, e un radio de succes. Tot ce avem noi ascultatorii de facut este sa-l tinem deschis.
 
***

De ce nu, hai sa ne imaginam cu lansam un album al unui artist:
Lansare album Smiley:  Cei mai multi ar spune sa punem un “ smiley face” mare pe o cladire din oras, sau pe facebook, s.a., sau alte agentii de publicitate ar spune sa punem pe cd-ul artistului un “smiley face” cat tot cd-ul si atat. Nu ar arata rau. Eu as memora o lansare a albumului in centrul Bucurestiului, in cea mai trista zi. Intr-o luni ploioasa, cu sonorizare la maxim pe cel mai mare rond giratoriu din centru, cu artistul care canta sub umbrela, apoi in ploaie. Imaginile filmate vor fi foarte utile pentru videoclip. Toti cei care merg spre serviciu asculta radio. As aduna cele mai ascultate posturi de radio si as transmite “Live din ploaie”. Pozele sau clipurile luate de trecatori vor deveni virale.  

De ce in ploaie, de ce luni? Pentru ca un “smile”primit intr-o astfel de zi este un “smile” din tot sufletul."Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu