Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 aprilie 2014

La drum…
Te-ai intrebat vreodata: Cat de departe ai putea sa trimiti gandul? 

Cand zic departe, ma refer departe departe. Nu avem in fiecare zi ocazia sa citim cateva randuri care pur si simplu sa ne teleporteze mintea la mii de km in doar cateva secunde!

E util si relaxant sa calatorim prin locuri incarcate de frumusete, peisaj, istorie, viata si culori.

Fii atent: Elibereaza-ti mintea, apoi lasa gandul sa ajunga un loc insorit cu adieri de vant care sa poarte domol niste crengi greoaie ale unor copaci batrani, imaginea asta trebuie sa te inunde cu mult verde si sclipiri aurii … copacii batrani trosnesc lent si vuiesc cu o rabdare nesecata. E atat de relaxant sa reusesti sa te transpui acolo incat ar trebui sa scapi din mana pixul :) … , apoi continuam: urca mintea in tren catre un munte abrupt plin de nori printre care, daca privesti in jos iti ia respiratia esti atat de sus incat te intrebi cum pot pasarile sa zboare in jurul muntelui, dar e atat de frumos incat ai vrea sa te trezesti intr-o buna dimineata intr-un cub de vulturi … si hai sa vedem intr-o clipa un alt colt al lumii cu o furtuna tropicala si vant care ridica apa de pe jos si o amesteca cu cea din cer. Totul se invarte si ti-e teama sa nu te ia pe sus…
 
Brrrrr…. ce  bine e ca a fost doar o inchipuire. 

Se zice ca fiecare gand al fiecarui om poate schimba lumea in bine sau in rau. Ar parea imposibil, nu? Deoarece pare ca noi suntem niste fire de nisip in ocean si ca nu putem influenta marea de apa, dar de fapt oceanul in adancuri tot pe nisip se scalda, precum o picatura de roua in palma unuia dintre noi.

Hey nu lasa mintea sa se odihneasca, urc-o in alt tren!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu