Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 decembrie 2010

cinema 7D

Intr-un oras cu peste 300.000 locuitori, al doilea ca marime din Romania nu exista zone de agrement, sunt cateva proiecte in desfasurare pe care toti le asteapta nerabdatori, iar distractia miilor de studenti este limitata. 2010 a adus un concept nou în entertainment, care combină tehnologia tridimensională cu senzaţiile tactile şi olfactive. Noul Cinema 7D - are 12 locuri, cu scaune care se mişcă în trei planuri (lateral, faţă-spate şi sus-jos) şi sistem de sunet „5+1 hi definition”, spectatorul devenind astfel eroul principal. Ochelarii speciali şi efectele senzoriale precum adieri de vânt, stropi de apă, gâdilituri, vibraţii sau atingeri la nivelul picioarelor sporesc adrenalina şi îl transpun pe privitor în mijlocul acţiunii.
La iesirea din sala, ... pur si simplu vrei sa revii, ... dar nu in acel moment, ci dupa 30 min - 1 ora de reculegere. Adrenalina e primul cuvant pe care il spui la iesire.Unii il gasesc mai greu in Iulius Mall, deoarece il confunda cu Cinema City, dar e simplu tot pe etajul II, deoasupra locului de joaca KidsLand Club.


Iasul poate creste ...in mainile noastre, poate intineri ... in ochii nostri, poate vorbi ... in glasurile noastre, poate fi nemuritor ... in sufletele noastre. Putem sutine orasul, pentru ca orasul ne poate sustine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu