Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 august 2010

Sfârşitul verii aduce noi tendinţe

Toamna aceasta se poarta pielea, stilurile naturale, costumele elegante, şi culorile care binedispun :)

Pantaloni la modă în 2010

Pentru bărbaţi, lucrurile sunt foarte simple, îşi pun o pereche de pantaloni şi ies pe uşă. Atunci când vine vorba despre femei, lucrurile se complică pentru că trebuie să fie atente, în primul rând, la tendinţe şi apoi la celelalte piese care completează outfit-ul. Şi, pentru că tot vorbeam de tendinţe, haideţi să vedem ce ne recomandă creatorii de modă, pentru acest sezon, în materie de pantaloni.La capitolul material putem alege fie unul lejer, mătase, tul, pentru că vorbim despre sfârşitul sezonului cald, sau vesnicul denim care nu o să se demodeze niciodată. Aşadar, la o petrecere cu staif ne putem pune o pereche de pantaloni vaporoşi, cu o sanda cu toc înalt, sau cizme, în combinaşie cu un top simplu şi un plic, iată că, astfel, ţinuta este completă.

Pentru club, fie mergem tot pe principiul pantalonilor lejeri sau, mai simplu, recurgem la denim. O noutate, în ceea ce priveşte acest gen de vestimentaţie, este revenirea la moda anilor ‘80. Aşadar, marile case de modă deja şi-au prezentat colecţii în care pantalonii trei sferturi cu talie înaltă, au fost vedete. Bufanţi sus, uşor conici, cu talie înaltă şi tăieturi rigide, uşor masculine, “cropped pants”, aşa cum sunt ei denumiţi, vor face senzaţie în sezonul următor.
De asemenea, pantalonul model şalvar, va fi foarte căutat anul acesta. Este uşor de purtat, ascunde imperfecţiunile, iar temperatura crescută de afară nu o să fie o bataie de cap.

După ce timp de câţiva ani lumina reflectoarelor a cazut mai mult pe o mulţime de modele de fuste şi rochiilor, purtatul pantalonilor a revenit în forţă în lumea modei. Tendinţele ne arată că în moda pentru acest sezon toamnă/iarnă 2009/2010, sunt la modă pantalonii drepti, cu talie înaltă ...

Cizmele lungi - îmi plac la nebunie, dar să vedem ce zic specialiştii:


Culorile care se vor purta la cizmele peste genunchi, acestea vor fi cele convenţionale, negru sau maro. Ca şi material, trebuie evitat PVC-ul, care nu va fi niciodată considerat un element în alcătuirea calitatăţii şi poţi miza pe piele, fie piele normală, fie piele întoarsă. Poate vei scoate mai mulţi bani din buzunar, dar aşa vei avea o ţinută de calitate şi nu o copie a ceea ce ar fi în trend. Dacă vrei însă ca şi culori să mergi pe altele decât negru şi maro, alegerea pentru 2009/2010 este pentru culorie verde oliv, mov, gri sau nuanţe neutre de crem. Foarte chic sunt şi cizmele lungi peste genunchi căptuşite cu blăniţă sau cu căptuşeală de lână. Vei fi nu numai la modă, dar te vei simţi şi confortabil şi vor ţine şi de cald, asta pentru cazul în care le vei asorta cu o fustă scurtă.

Materialele anului 2010 sunt dantela şi satinul, roşu cupru este culoarea anului pentru păr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu